MAKE-UP GLO

Glo Skin Beauty, ett av våra mest populära märken, är en amerikansk serie med både hudvård och makeup. De ser på makeup som en förlängning av hudvården och när de paras ihop är deras hudvårds- och smink lösningar som mest kraftfulla. Det är precis vad som inspirerade skapandet av märket. I Glo Skin Beauty hittar du produkter för alla hudtyper och behov till ett bra pris.

Glo Skin Beauty ger en helt integrerad linje som börjar med din rengöring och slutar med ditt läppstift. Framtagna och utvecklade med innovativa, aktiva ingredienser och närande mineraler, kompletterar deras professionella produkter de för hemmabruk sömlöst och levererar ditt personliga recept för frisk, vacker hud.

Deras innovativa hudvårdsformula är utformade för att balansera din hudtyp och paras sömlöst med specialbehandlingsprodukter för att ta itu med just dina hudproblem - verkligt anpassade hudvårdslösningar. Med din optimala hudvårdsrutin identifierad, tillhandahåller de den finaste mineral makeup-kollektionen för att säkerställa en hälsosam, strålande hud.

Denna prisbelönta, hudnärande, mineralmakeup förbättrar och skyddar även den mest känsliga huden och har en mängd olika formel- och finishalternativ. De använder endast ultrafina mineraler i en trippelmald process för att säkerställa att varje applikation ger jämn och fin täckning som varar och är självklart Cruelty free. Makeupen innehåller dessutom antioxidanter, spf och grönt te för extra vårdande egenskaper.

Se vidare här