CICAMED

Naturlig och Effektiv Hudvård

Cicamed kombinerar de bästa och mest effektiva ingredienser från Naturen med senaste Forskning kring effektiv ansiktsvård, scalp och hårvård. Vårt fokus är att skapa effektiva produkter med naturligt och ekologiskt fokus, som kan förbättra hud och hår synligt vid regelbunden användning.

 

SÄKER HUDVÅRD FRÅN SVERIGE

Vi samarbetar med dermatologer och kemister och plastikkirurger för att se till att produkterna blir säkra, effektiva och lätta att använda. Våra produkter utvecklas och tillverkas dessutom helt i Sverige. Detta gör också att vi minimerar transporter och därmed minskar belastningen ytterligare på Naturen.

      FÖR ATT GÖRA VERKLIG SKILLNAD PÅ HUDEN

      Vårt övergripande mål är att göra verklig skillnad och skapa nöjdhet för alla som köper våra    produkter. Det innebär att produkterna känns bra på huden, lätt att applicerade, att produkter förbättrar huden eller              håret samt att de inte skapar nya problem. Helt enkelt man upplever att produkterna gör skillnad i ansikte, scalp eller i håret, på allvar. Med Naturligt och ekologiskt innehåll så långt som det är möjligt vill vi också              undvika att belasta miljön och göra att det känns ännu bättre att använda våra produkter.