CICAMED

Naturlig och effektiv hudvård

Cicamed kombinerar de bästa och mest effektiva ingredienserna från naturen med den senaste forskningen för effektiv applicering, hårbotten och hår.
Vårt fokus är att skapa effektiva produkter med ett naturligt och ekologiskt fokus, som kan få hud och hår att synbart gå utanför reglerna.

 

SÄKER HUDVÅRD FRÅN SWEDEN

Vi samarbetar med hudläkare, kemister och plastikkirurger för att säkerställa att produkterna blir säkra, effektiva och pålitliga att applicera. Våra produkter utvecklas och tillverkas dessutom helt i Sverige. Detta gör också att vi minimerar transporter och därmed minskar belastningen ytterligare på Naturen.

FÖR ATT GÖRA VERKLIG SKILLNAD PÅ SKIN

Vårt övergripande mål är att göra verklig skillnad och skapa nöjdhet för alla som köper våra produkter. Det innebär att produkterna känns bra på skin, lätt att applicerade, att produkter förbättrar hud eller håret samt att de inte skapar nya problem. Man upplever helt enkelt att produkterna gör skillnad i ansikte, scalp or i håret, på allvar. Med Naturligt och ekologiskt innehåll så långt som det är möjligt vill vi också undvika att belasta miljön och göra att det känns ännu bättre att använda våra produkter.