SCAR - ÄRRBEHANDLING

Oavsett om ditt ärr kommer från en skada eller operation, så kommer Cicamed ärrsalva att hjälpa till att minska synligheten och att läka ärret.
Cicamed ärrsalva fungerar på både nya och gamla aktiva ärr, som är rosa, lila eller röda.
Med Cicablock Scar har du samma funktion, men skyddar ytterligare dina ärr från missfärgningar orsakad av solens UV strålning.

Reducera synlighet av ärr effektivt. Utvecklad i samarbete med plastikkirurger och dermatologer. Ledande Silikonbaserad Ärrbehandling. 

Effektiv och diskret ärrbehandling som förbättrar och reducerar framträdande ärr

Cicamed scar är en effektiv och diskret behandling som mjukar upp, slätar ut och reducerar ärr från skador, akne, kirurgi, brännskador, vattkoppor, blindtarmsärr och kejsarsnitt. Silikonbasen i Cicamed scar bildar en skyddande, transparent hinna som gör det möjligt att behandla ärr överallt på huden, även på leder och i ansiktet. Cicamed scar skapar en gynnsam miljö för effektiv ärrläkning och resultatet blir ett finare, mer diskret ärr. Cicamed scar är utvecklad tillsammans med Plastikirurger och dermatologer för att ge bästa effekt men också vara mild mot ärr och hud samt lätt att använda.  Cicamed Scar är en ärrgel o ärrsalva med lång och säker användning sedan 2006. Läkare har använt silikon för ärrbehandling sedan 1982 och dess goda resultat och säkerhet finns dokumenterad i flera studier.